Burran

Tjenare, nu sitter jag på bussen! Är än så länge bara vid ungefär Liseberg. Vi sitter och ritar, har en jäkla huvudverk för sov 3 timmar inatt. Fyfan!


Triumf

Tjenare!
Nu sitter jag på bussen på väg till Markland. Vi missa ena bussen eller den fula chaffören stanna inte!
Här får ni några fina bilder jag tagit idag:


SNABT

Hej! Det blev bara så att jag träffa Felicia så kom hon till påve för vi skulle gå på någon filmkväll, men vi gick bara dit o titta sedan gick vi till runt lite i Fiskebäck, så gick vi till skolan så hade våran paradellklass disco. Så blev vi insläppta gratis, hihi snällt! Men vi hade verkligen lust att dansa, herregud så vi skämde ut oss till tusen.. 2 stora töntar som står där på golvet och tror de dansar bra? tänkte säkert alla.
Men så gick vi ut med några killar från min skola som vi ibland brukar vara med på fredagar:) har iaf haft en jätte bra kväll med goa Felicia.. loveuuu!
Men nu måste jag packa för ska upp klockan 6 imorgon och så ska jag ta min långa dusch innan jag ska sova... kommer sova 4 timmar inatt, fyfan kommer inte orka veckan!
Putläppar? ohja!
kommer komma lite inlägg under veckan. Bla från Skara och även från Stockholm.. puss


FILMKVÄLL

Hej! Har inte packat eller något än men det får jag göra snart. Idag ska jag träffa Denise eller Felicia eller båda, vet inte? Vi ska iaf till Påvelund och kolla på någon skräckfilm.
Nu ska jag ner och äta, puss!

GLAD CHEY!

Hej!
Av någon andleding är jag jätte glad, har ganska mycket enrgi just nu så det kanske är därför! Nu ska jag iväg och köpa godis, hihi MASSA godis för typ 100 kr.
Så lyssnar jag på e.m.m.a! herregud vad jag saknar tiderna får typ glädje tårar när jag hör den.. sjukt vad snabbt tiden har gått sen man gått på dagis..:( saknar det så mycke, hur galen jag var haha? smet från dagis, slog lärarna och allt jag gjorde? sjuukt

Kom ihåg när jag alltid fick gå till en data och sätta in min skiva och kolla på denna videon, saaknar


Bara gå och dö din fucking bajs idiot

fml... har glömt boken i skolan.
Imorgon hinner jag inte..............................................................

Panik!!!

Hej! Precis när jag varit i skolan så åker jag till tandläkaren (igen). Sedan så äter jag någon macka som har samma smak som en cheeseburgare, mums.
Men så somna jag.. herregud det känns inte som jag skriver någonting annat än att jag somna i bloggen. Men det e en himla dålig vana att jag alltid ska bli dötrött på eftermiddagen.
Har iaf panik och fattar inte varför jag sitter och bloggar men jag måste verkligen läsa för imorgon ska en till läslogg vara inne och jag har typ inte kommit någonstans i boken och jag verkligen suger på att läsa, det tar typ 10 min för mig att läsa en sida! Haha, nej men typ.
Så måste jag packa för på lördag så åker jag på konfa läger och kommer hem på onsdag, och jag verkligen inte... orkar inte vara på något läger och jag kommer se hämsk ut! Det är liksom som en hel skolvecka.. sjukt! Ska åka och köpa godis och gott imorgon, men e pank hehe så får få pengar av mamma!
Får se om det blir någon bloggning där, jag älskar ju att blogga så får se om jag kan hålla mig eller blogga från någon mobil. Skulle egentligen beställa en iphone igår så skulle den komma imorgon, men så blev de inte och är lite halvt sur.

PUSS&KRAM


family gay

Hej! Nu sitter jag och kollar på FG! Hahahahahaha!!
Jag & Denise,puss

Rast

Hejhej! ♥
Nu sitter jag i skolan med Céline och bloggar från Adams iPhone som har varit snäll att ladda ner blogg.se's app till mig,hihi ♥

Nu ska vi ha bajs bild och då får ni några fula bilder !


Beerfest

Hej! Jag förlåt för jag inte bloggat idag men som ni säkert har sett så har det varit några andra som tjuvbloggat lite, hehe! Första inlägget fick Adam skriva åt mig för lektionen började och det var väl lite halvt sant det där med konstnären.
Men idag så tänkte jag sätta mig i min säng och läsa lite så bara jag blinka så somna jag, haha? men jag vakna dirket igen av musik eller något.. men så blinka jag igen och somna! haha jag typ drömde att jag fortfarande läste så kom olika kompisar in på mitt rum och snodde godis och jag blev skit sur, haha!
Nu sitter jag och kollar på Beerfest som går på 6an just nu.. humoor asso!

Gästblogg à la Céline!

Hej alla Ellis läsare!
Elli glömde logga ut så jag passar på att gästblogga lite....
Just nu sitter nog Elli i skolan och har elevens val tror ja
Men jag e påväg hem, hehe (à)

Men ni får ha det så bra & checka in min blogg! :)


celinediana.devote.se


Mobil blogg

CHA CHA bloggen!

Bloggar från Adams iPhone nu, asså grymt! :-D Adam e så snäll :-)

Ska hem och måla med en konstnär sen, jag har skills på det :-) haha måste visa er nån gång!
Lyssnar på blink - 182 heeela tiden dom e bäst! :-D <3

Lägger in lite bilder på mig och Céline!!

Ses senare!
/ellie


You used to hold me


sick

Hej! Idag var jag inte i skolan eftersom när jag vakan imorse så mådde jag inte alls bra, sedan blev det bättre så har jag kollat på teve hela dagen och har även sett fast "fast five" och den var bra! (; Men nu mår jag typ dåligast och ska lägga mig i min säng och sova. Jag får se om jag kommer orka gå till min fula skolan imorgon, fast behöver typ det. Eftersom det är mycket jag behöver ha.. eller min bok iaf hehe.

sakna

sakna tiden.. kolla min bikinirand på sista bilden! Jag passar så mycke bättre i att vara brun än så blek som jag är nu.
Saknar verkligen sommaren och taggar redan sommar 2012... haha, men tro inte jag har glömt julen nu för det är exakt 2 månader kvar, mysig tid! (:



Go'natt

Hej!
Gick jätte dåligt när jag skulle rida, eller det gick egentligen inte dåligt men jag höll på att dö.. för det första så fick jag så ont i huvet så jag höll på att spy och för det andra så fick jag kramp i mina fingrar så de stannade helt böjda och det gjorde sjukt och & jag kunde inte andas för västen var för åtspännd och jag fick verkligen damp på hästen.. jag gillar hästar och så men jag hade bara lust att slå ner den! Sista 10 minutrarna så blev allting helt suddigt och jag kunde knappt se, så det var så nära att jag bara la mig åt sidan och ramla av, av mig själv. Men sedan så blev det bättre och vi fodra och så.

D.Ö.D

Hej! Jag e seriöst tröttaste människan i världen.. jag har sov 5 timmar i fredag-lördag & 4 timmar lördag-söndag och inatt så somna jag 03.30! Jag svär jag kunde verligen inte somna och mitt huvud värkte sönder och jag var hur hungrig som helst, alltså jag har sovit i 3 timmar inatt. Sjukt! Gick hem tidigare från skolan idag för jag skulle till tandläkaren och jag hade jätte fina tänder tyckte dom och att de skulle bli fina när jag senare och så.. jag tycker själv jag har världens fulaste tänder och jag har nog inte nämnt det och jag tror inte alla vet att jag faktiskt har tandställning, alltså rells! Men alla tandläkare jag gått till har sakt att mina tänder kommer bli jätte fina sen iaf, så det känns bra. Så stanna jag och mamma på frölunda lite och åt där och så eftersom maten i bamba var slut idag... så köpte jag lite småsaker, kanske lägger upp bilder ikväll, jag får se vad jag orkar.
Nu ska jag iväg och rida som jag VERKLIGEN inte orkar.. jag kommer typ svimma av trötthet! och jag bara dricker mig pigg på energidrickor, herregud jag vill bara lägga mig i en säng och vakna upp om några veckor!

PUSS

Haha, sjuuukt!!!

läskigt ändå

Söndag

Hej! Kolla ju på svensson bion idag och jag kan säga att de påminner mig om min farmor och farfar, precis så det är hemma hos dem! Haha, ingen slår min farfar!Helt sjuk e han ;)
Men jag har haft bästa helgen.. fredagen var jätteskoj och samma med lördagen och idag har de inte direkt hänt något speciellt men ändå en jättebra helg!
osminkad idag

PUSSS

-

älska, älska... jag vet inte hur länge jag har letat efter den låten jag kan texten och allt, men klart att de e westlife hur dum får jag vara? Det e en av de finaste låtarna jag vet och den påminner mig så mycket om när man var liten. ♥

Snabbt inlägg

Hej! Det enda jag har gjort idag är att kolla på "Friends with benefits".. jag börja när jag vaknat och blev klar för 5 min sedan? fattar inte hur jag lyckas gå så långsamt har ju pausat ett antal gånger men inte så många. Riktigt bra film kan jag säga, jag ladda ner den med svensk text och allt. Jätte bra var den! Nu ska jag åka och kolla på Svensson, svensson filmen på bio med mamma som börjar snart så jag får fixa mej snabbt.

Puss

Trött, trött

Vad gör jag uppe nu egentligen? jag drack en red bull som så jag är inte alls trött.. haha det var lite svårt att få tag i någon men det gick tillslut. Herregud vilken konversation det blev, haha!
Ska sova länge imorgon.. har iaf skrivit en del. Ursch jag suger på detta och komma på berättelser och sånt!
Men antar att jag borde gå upp till min säng och sova nu. Puss

Grym kväll!

Hej! Åh, vilken sjukt rolig kväll det har varit med gao Denise & Claudia. Herregud vad skoj vi hade.. först gick vi till Tynnereds invigningen men det var jätte torrt så vi tog med oss lite heliumballonger. Hade sjukt skoj iaf och kommer absolut bli ett minne.. detta har varit bästa helgen på länge. Tack för de folket som gjort den! ♥
Nu är jag sjukt trött och sitter och gäspar varannan sekund! Så måste jag skriva någon bajs engelska grej.. imorgon blir det dans och hoppas det händer något skoj på kvällen också, fast då måste jag göra klart lite saker idag innan eller inatt då.
PUUUSSS

Sätt på musik så högt så du inte längre kan höra dina tankar

and let your body go with.

bäääääääst, käääääär!!!!


Lördag

Hej! Nu ska jag snart iväg till torget med Elisa & Elin sedan ska jag träffa Jenny & Mathilda idag igen så ska vi hem till Kim. Så senare ska jag Denise & Claudia iväg till någon invigning och kolla!
Idag ringde Gurkan mig på skype, haha! Jag har haft han ganska länge men jag satt i sängen precis efter jag vaknat så ser jag han ringa jag tänkte ba "jag kan ju inte svara har inte sakt ett enda ord idag.." och då brukar inte min röst funka. Vi typ bråka om att jag skulle sätta på min webb, haha och han var på Arlanda och skulle flyga! Goo är han iaf.

Nu har jag brottom, puss

Fredag

Hej!
Hemma för några minuter sedan, kan typ inte skriva för mina fingrar är helt stelfrustna.. haha!
Men har haft en jätterolig fredag, alla har inte varit lika roliga som denna haha! (:
Nu ska jag ner o äta & sedan sova puss ♥

Tagga helg

Hejsan! Nu har de gått och har flummat & så.. herregud vad jag är trött!
Kanske träffar Felicia & Sara senare vi får se. Men nu ska jag duscha, puss!
Men taggar iaf go helg för imorgon blir det träffa Denise gummsi också! ♥

Väntar

Hejsan! Hemma nu för 5 min sedan ungefär. Så ringde Mathilda och sa att hon och Jenny kommer hit snart. Så jag sitter och väntar. Så ska vi vara med varandra till klockan 6 typ så ska hon hem och äta tacos så ska jag också äta det så ses vi senare ikväll också och tror vi går till tonåren eller träffar några eller så. Får se eftersom alltid allting ändrar sig.
PUSS

Just nu

Mumms

Mitt hår

Hej! Jag går hela tiden runt och tänker på hur jag ska göra mitt hår. Men jag ska först spara det så de blir långt. Jag brukar typ en gång i månad klippa en halv cemtimeter för att få bort de slita.. så växer det ganska snabbt också!
Men jag ska iaf spara det långt som jag sa, och sedan ska jag göra askblonda slingor .. har kollat runt ganska mycket på bilder och de som passar bäst i den färgen har gröna ögon. Vilket jag också har!    Så ska jag permanenta stora lockar för jag passar också bättre i det än rakt.
Lauren så jäkla snygg!

B-I-T-C-H


Take me back to the start

Nobody said it was easy.
Hejsan! Ganska bra dag har det varit tycker jag. Sista lektionen fick jag huvudverk och verken igår hade jag nyklar, mobil och enurladdad data så jag bara hoppades på att någon skulle vara hemma som de inte alltid brukar och samma sak idag, eller hade mobil men skulle ändå inte kunna komma in. Så tur har jag haft! (: Men direkt när jag kom så somna jag på golvet?!haha. Var sjukt trött iaf.

ÖVERLYCKLIG

Gissa vad?
JOO ANDRÈ ZUNIGA SOM ÄR MED I IDOL RINGDE MEJ PÅ FACEBOOK! Helt sjukt...
Han ska vinna för han e bäst & min nuvarande kärlek ♥

Jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag.

Hejhej! Jag försöker skriva på en engelska sak. Man ska skriva 3 sidor tror jag och jag har inte ens skrivit en och det  är verkligen stopp och går inte att skriva mera.
Men jag är snurrig och mår illa.. inte skönt! Jag ska läsa lite och försöka lägga till lite på engelska saken och så ska jag sova.
Skype+fb = LOVEIT!
så när folk svarar första gången o webben sätts på , hahahhaha jag dör


Mr. Know It All

Baby you don't know a thing about me.

Onsdag

Hejsan!
Kom hem för en stund sedan. Onsdagar i skolan är faktiskt okej.. bara att dom är väldigt långa!
Har ätit pizza och börjat kolla på massa filmer och sedan slutat?! haha.
Imorgon är det redan torsdag. Helt sjukt hur snabbt tiden går?
Men sedan höstlovet är det ett konfa läger & det blir säkert skoj.. men det är 3 stycken fester som är då, alltså jag är borta fem dagar och  just tre av dom dagarna. Jag bryr mig mest om Halloween festen i stan för den verkar sjukt ball men varför?! Beslutångest.. har typ längtat i 2 månader för något disco eller fest, och när de väl kommer ska jag på ett fult konfa läger.... ursch vill gråta!
Nu ska jag iaf plugga, duscha & städa som jag nog alltid skriver... :)
Kram

Take me back to the start

Nobody said it was easy. Nobody said it will be this hard.
Jag vill gå tillbaka för jag vill ha det som det var förr.. men då kommer jag gå förbi här igen.


Jag & goa celine idag.. (:

fyfan

Hur kan man göra såhär? de ser ett litet barn precis som vi ser en hare...? seriöst

nytt

Hej! Igår hela eftermiddagen satt jag och kolla på "Karatefylla" jag bara älskar det. Sån där snuskig humor och alla fester & så jag tycker det e så sjukt men ändå så skoj.
Idag var jag ute och köpte en mössa med mamma, ville egentligen inte ha en sådan men det blev så ändå! (:
1499:-
För er som inte vet så är det en silk epil 7 och den drar bort hårståna med 40 st pincetter. Har hört att den ska vara sjukt bra!!
Har redan testat denna nu och fysjutton vad det gjorde ont.. alla säger ju att det gör ont första gångerna och sedan gör ont mindre och mindre så får väll lita på det! Äkligt ont, värre än att vaxa.
Nu ska jag plugga & sedan blir det älskade Karatefylla! (: Puss & kram

Dålig uppdatering

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har inte varit så mycket vid datan!
Åh, det är verkligen världens tråkigaste period. Har bara lust att sova och vakna upp om typ ett halvår.. sitter bara och lyssnar på massa gamla låtar som påminner mig om så mycket! Åh vad jag saknar massa saker... aja, nu ska jag inte klaga! (:
Nu ska jag iväg och köpa en sak med pappa och ni får se vad det är när jag kommer hem, inget speciellt sådär men men.

älskade, älskade

JA! Lycklig, jag bara älskar Justin och kommer lyssna på denna låten enda till jul. :D

SOVA 2 TIMMAR EXTRA!

Hej! Åh vad gött vi börjar vid 10 idag och nu har jag sovit 2 timmar mera än jag brukar och la mig halv 11 igår och det brukar bli vid halv 1.... :)
Har liite brottom men aja, nu ska jag äta frukost puss!
Gammal bild!!

I got what I want but not what I need


saknar tiden......

Snart drar jag



If you walk away everyday it'll rain

Hejsan! Nu har jag kommit hem från kyrkan. Så håller jag på att städa rummet, duktig idag! (y)
Senare blir det dans och sedan hem och plugga!


Längtar tills jag träffar den som faktiskt menar det den säger.


Du snackar lika mycket skit i min frånvaro som i min närvaro.

If you want to be together you just need to-get-her

saknar sommaren & tiden... Haha fifan det var då mitt öga var så svullet!

som piggelin fast godare

däänske glass, mums

lördag

Hej! Idag har jag varit med Denise & Claudia och tagit kort. Dom blev jätte fina på dom och hade tänkt att ta mina kort till min nya design men jag blev inte så fin så tar bilderna jag tog i studion istället. SNART, SNART börjar allt om.
Men nu sitter jag och lyssnar på JB.. jag gillar mera han än hans musik menmen! Så försöker jag också plugga såhär på en lödagskväll :(

Kram

Dagen

Hej!
Nu kom jag hem från konfan för en stund sedan, det var väll okej. Men i slutet skulle så skämde jag och Elin inte ut oss lite, åh vad pinsamt! Jag ska berätta till mina kompisar vad som hände hahahhaha!!
random bild......

Utkast: Okt. 15, 2011

Åh vad trött jag är. Du tror att du är cool bara för att du umgås med min föredetta bästavänn, så går du alltid och skryter om att du ska vara med henne och allt.. kommer ändå aldrig tycka du är cool för de utan snarare tvärt om! Bryr mig inte om dej ett piss för du är så jäkla falsk och jag vet dit lilla "spel". Jag känner dig.
Är trött på dig & jag vet att vi kommer bli vänner igen men snälla bara skärp dig och sluta försöka få mig avundsjuk för du lyckas absolut inte!!!

Kan man inte bara ta en paus från livet & komma tillbaka när man har lust?

Hej! Hemma nu det hände inte så mycket idag.
Var ute och dansa & allt möjligt!
Nu ska jag sova

världens sämsta fredag

Hej! Först skulle jag ju inte göra någonting så ångra jag mig och så bestämde vi att jag skulle åka till Denise så gjorde jag mig iordning duscha och sminka mig och skynda mig att äta. Så vill hon inte längre, vilken skit! Jag vill dö, depp nu sämsta fredagen nåååågonsin. Vill inte sitta hemma och ingen e ju inne på chatten eller något. Jag vill UT!
ÅÅÅHHH ÖVERLYCKLIG!! NU SKA JAG TILL FRÖLUNDA OCH TRÄFFA NÅGRA!!! JIPPPIIIIIEEEEEE

Hemmakväll

Hej! Åh, det blev inte att jag ska ut o träffa alla för jag verkligen orkade inte.. typ ångrar mig nu för vill verkligen ut!
Men mina ögon svider och börjar rinna hela jäkla tiden.. inte så skönt!
Men det blir väll Idol hemma och kolla på världens bäääästa André, jag bara älskar honom.
Imorgon är det konfa i typ 6 timmar?! Åh, jag orkar verkligen inte och det är inte heller jäääääätte skoj.

FREDAG

Hej!
Fredag igen. Känns som det är de hela tiden, veckorna går sjukt snabbt. Förra helgen var jätte skoj och det hände jättemycket.
Nu ska jag göra iordning mig och sminka om mig, har kliat och har varit röd i mina ögon idag för jag antagligen inte tålde mascaran eller något.
Här e min snygga keps jag gjorde i slöjden & jag ska ge den till mormor så kommer hon lådsas bli glad (:

Puss

Helgen

Fredag: Träffa Felicia, Mathilda, Nelly, Tobbe & Erik tror jag! (:
Lördag: Konfabajs!!!! :( och hoppas det blir något roligt på kvällen också.
Söndag: Dansa & kanske träffa någon



mama i'm in love with a criminal, please don't cry I will be alright


Skolfoto

Hej!
Idag fick jag hem mitt skolfoto, alla har fått välja på datan men jag fick bara hem dom antagligen för det var några som störde mig så jag typ prata oså och han tog bara 3 st. Har aldrig blivit så ful det ser ut som jag ska somna och mina ögon blir alltid så cepe! ursch och med klassen blev lika fult de.

Ännu en gång

Hej! Ni vet nog vad jag kommer skriva, antar jag.
Jo jag somna innan klockan 4 så somna jag och vakna bara för några minuter sedan alltså jag har sovit i 3 timmar, fml! Det hämskade känslan är att vakna, så äklig känsla att somna med kläderna på osånt.

Can't slow down

Hej! Hemma för en stund sedan är på onvanligt bra humör. Vet inte varför men nu har jag på musik och så har jag satt inte muffins i ugnen och ska snart äta chips och kolla teve! Hihi.
Puss & kram!

.

När andetagen blir tunga när man försöker hålla inne tårarna. Nej jag tänker inte gråta för dig. Allting är över, även om det är svårt. Jag tänker mycket ibland om det faktiskt var jag, men det funkar inte det går bara inte för det kommer ändå aldrig bli som förr. 
Jag försöker att glömma men det är så mycket som påminner mig, faktiskt något varje dag. Du tänker inte på mig men allting det bra finns ändå kvar där.. och ibland skrattar jag om jag tänker tillbaka för den du var! För en gång så var du faktikst bäst.

Jag saknar dig mindre & mindre det kommer annat imellan och det är bra. Jag har glömt dig en vacker dag


Kommer bara skirva massa onördiga inlägg

KOmmer bara skriva massa tråkiga inlägg nu och har skaffat en ny blogg nu som jag hitta ett ganska bra namn till tycker jag så snart kommer jag tillbaka med en bra blogg som ni säkert kommer få reda på, på något sätt! (:

NYTT, NYTT!

Snart kommer de ske en stor förendring jag lovar. Ska både köpa en ny design och göra roliga videoinlägg och så ska jag få nya iphone för jag har ingen mobil just nu och därför blir det mera roliga bilder, outfitar osv.
Min statestik är ju knappast någonting nu men den ska bli bättre! och bloggen ska bli BRA. Jag svär jag ska börja sattsa snart.
Kanske tar en bloggpaus i någon månad eller så.. och får se om jag gör en helt ny blogg också! Jag förstår att det är strörande att byta hela tiden men hatar att ha bloggar med massa onördiga bokstäver i sökvägen så ska jag ha en blogg som jag verkligen har kvar! vet egentligen inte hur många gånger jag har bytt...

Go kväll

Hej!
Hemma för en stund sedan, jag sa ju att jag skulle iväg och äta thaimat. Det var jätte gott och så hade vi skoj & så! och snacka om mycket!
Nu ska jag städa för mitt rum har blivit kaos igen, så ska jag duscha och sedan fixa iordning saker tills imorgon så det inte blev sån panik morgon som idag.

d.ö.d

Hej! Precis när jag kommit hem så lägger jag mig i soffan och somnar direkt. Jag kunde bara inte hålla mig vaken! Nu vakna jag för en stund sedan och ska åka och köpa thaimat med Elisa & Elin! Åh, vad gott.

Ful idag. Puss

Visste ni att..?

Jag har nästan allas musiksmak, alltså jag gillar det mesta!
• Det värsta jag vet är när folk sviker..
• Jag tycker mat smakar skit om man inte har sås till.
• Min värsta forbi är ormar och önskar att jag alldrig träffar på en orm någon mer gång till i mitt liv.
• Jag har ett stort ärr på min vänstra arm som jag fick när jag bröt armen. 
• Jag kommer lätt ihåg ansikten och känslan när man mött personer, därför kommer jag ihåg ganska mycket. Förutom skolsaker osånt!
• Jag förlåter folk vääääldigt lätt, ibland för lätt. 
• Jag är riktigt lat och jag skiter lätt i viktiga saker. 
• Jag är rädd för framtiden 
• Jag blir väldigt lätt irreterad. Dålig vana!
• Jag blir inte lätt kär och har aldrig varit det på riktigt.
• Kan sitta i timmar och lyssna,läsa lyricsar & läsa textbilder! 
• När jag är trött kan jag både bli jätte sur, eller skratta åt allt.
• Jag kan helt plötsligt få upp en tanke i huvet och börja gapflabba för mej själv i det minst tillfälliga lägena. 





Bara älskar dom...

& låten!

Jag hade en dröm där du sa "jag älskar dig" och jag trodde det betydde något. Men nu inser jag bara att det bara var en dröm som var en dröm

Jag har sovit hela eftermiddagen sedan jag kom hem och nu sitter jag och skypar med Céline.. och vi har inget liv för vi sitter och kollar på massa bilder.. haha!
Nu ska jag ner och kolla Simpson och äta glass, mums! Puss & kram

Friends are like boobs. Some are big, some are small, some are real and some are fake.

Hejsan!
Hemma för en stund sedan. Var på draken och kolla på bio, jag verkligen hatar den bion.. den verkligen suger! Man kan inte ens se någonting för det ploppar upp ett bakhuvud precis framför bioskärmen för man sitter så jäkla platt. Så sög filmen också!
Nu måste jag plugga eftersom jag fick underkänt för första gången någonsin på ett prov! Inte så konstigt för vi har en efterbliven lärare och jag menar det verkligen och så hade dom ett jäkla party (uppvärmning för joggen) med hög musik utanför fönstret och jag hade absolut hjärnsläpp och allting var bara helt borta.. ursch, känns inte bra faktiskt.
'

God damn you're hot


Yellowcard

Hej! 
Jag sitter nu och lyssnar på Yellowcard och dom flesta tycker det är ett emoband. Visst det är många emos som lyssnar på det men dom är faktiskt sjukt bra! Jag har lyssnat på dom sålänge jag kan minnas och nu har jag börjat lyssna igen och helt sjukt hur bra dom är.. man typ smälter in i musiken! Kan bara sitta och blunda och njuta.
Ni kan söka på dom så hittar ni säkert någon bra låt! (:
Yellowcard – Shadows and Regrets
Som jag har sakt.. man måste lära sej älska musiken!

just because she is pretty doesn't mean that you're ugly


Do you love me?.. yes. Do you give me another chance? NO.


Måndag

Hej!
Jag verkligen hatar måndagar en så sjukt tråkig dag. Det har iaf varit en sjukt roligt helg och det har hänt mycket och så.. blev ju inte experience och ville verkligen gå menmen.
Nu ska jag bara ligga och slappa framför teven och sedan ska jag iväg och rida så ska vi hoppa så det ska bli jätte skoj!
Puss

Dans

Hejsan!
Sjukt skoj på dansen idag som vanligt, jag bara älskar det. Så har jag och Tobias åkt hem till mormor och lämnat några biljetter.. nu ska jag hem till Linnea och sova där inatt så ska vi hyra film och sånt och jag är sjukt sen som vanligt.. haha!
BROTTOOM, puuuusss

Söndag

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt och sedan dansa & sen kanske det blir bio med någon.. ♥ Puuuuss

Min dag

Hejsan!
Har haft en sjukt mysig dag med bästa Mathilda så har vi bara mysit, köpt pizza, kollat på film och varit busiga hihi!
Så kom Sara och vi dansa galet och så gick vi ut och träffa Josef & några mera och snacka en stund. Så gick vi hem till Sara och skratta sjukt mycket så bestämmde vi att hon skulle göra ett hål till i mitt öra så gjorde vi det! Läskigt...
Ser ni nu har jag 2 hål på andra örat också! ska snart göra ett till där för det blir snyggare om man har ojämnt, tycker jag. (:

PUSSSS & Tack alla för en riktigt go kväll! ♥



Morning

God morgon! Vakna vid 10 tiden idag och kunde verkligen inte somna om även fast jag var sjukt trött. Så har varit nere och kollat på teven och så finns det ingen frukost, eller jo men inte något jag ville ha. Så tog bara kladdkaka!
Vet fortfarande inte vad det blir idag men blir lika skoj båda sakerna men skulle vara sjukt skoj att gå på experience, typ en dröm för mej! (:

Nu ska jag fixa mej lite och sedan äta någonting, haha! (: Ha det så bra ♥

Gooooo kväll!

Hej!
Kom nyss hem från en sjukt go kväll med Felicia, Mathilda och goaste killarna. Vi hängde väll runt lite och hade tänkt åka hem hit men så blev det inte. Det hände massa roliga saker! Pallar inte tonår så mycket längre för det händer inte så jätte mycket egentligen och det har ju hänt lite saker som jag inte tänker ta upp här vid fiskebäck oså.
Tack för en bra fredag allihopa! Nu ska jag ta på mig pyjamas och sova så imorgon blir det Liseberg & bio eller experience.. om inte allt blir ändrat men det kommer bli en bra lördag hoppas jag på iaf.
Puss . ♥

I can be your it girl

Hejdå nu drar jag . ♥

Fredag

Hej! Det sista i skolan idag hade vi matteprov, det gick helt okej faktiskt. Bättre än jag trodde iaf! Nu har jag kommit hem för en stund sedan och bakat kladdkaka och nu ligger jag uppe i min säng och ska snart ut och träffa några.. orkar egentligen inte för har sån huvudverk och ser jätte ful ut. Menmen, det kommer säkert bli skoj och imorgon kanske det blir experience får se...


Du faller för han som krossa ditt hjärta men är blind för han som skulle göra allt för dej


Du faller för han som krossa ditt hjärta men är blind för han som skulle göra allt för dej


Tack Karin!

Tack Karin som har fixat lite med min design, blev jätte nöjd! klicka HÄR för att komma till hennes grymma blogg.
Nu ska jag försöka satsa mera på bloggen, iaf snart är ju knappast några som läser... ;)

Torsdag

Hejsan. Idag har jag varit på dåligt humör ungefär hela dagen.. det började med att jag låg i min säng på morgonen och mina föreldrar kom och väkte mej hela tiden och jag blev sur för det och orkade inte gå upp. Så gick jag tillslut upp vid halv 8 och tog det lungt för jag orkade inte stressa. Så fixa jag mej lite och så skulle jag gå ner och tog de fortfarande lungt eftersom jag inte hade någon alls lust att stressa så var klockan 10 i 8 och så kolla jag shemat så började vi 8. Jag höll på att skita i allt och tänkte bara ta mina nyklar och springa till skolan, men självklart så hittar jag dom inte och jag kan inte gå hemifrån utan dom det bara går inte! Så jag springer runt som en galning och letar efter allting och så är klockan redan halv 9 och först då går jag. Så håller mitt paraply på att blåsa upp och komma i mitt ansikte och blev så sjukt sur och blev så sur för allt! Men så har jag varit på dåligt humör, haft huvudverk och sett sjukt ful ut  hela dagen och nu är jag sjukt trött men jag får inte somna eftersom vi har prov imorgon så jag måste öva! Nu gör jag spagetti och köttbullar och solen börjar komma fram så lite bättre humör blir man på då! (:
Puss

De säger att man ska fortsätta sin väg framåt och aldrig gå tillbaka.. men ibland måste man faktiskt stanna upp och välja sin väg, ibland blir det fel och glöm inte att vända innan det är alldeles försent! Man kommer behöva hoppa över hinder både mindre och större om man följer det kommer man en dag hittat fram dit man vill.


Det är inte såhära det ska va

Jag orkar inte mera.. vet inte vart jag står längre, allting blir bara fel.
Livet går vidare och allting förendras.. jag vill inte stå kvar på samma ställe osäker och utan självförtronde längre.. det är bara att gå vidare.
Jag vill inte att folk ska tycka illa om mej men jag förstår faktiskt varför, tro inte jag inte tänker på det. Men det är faktiskt svårt över att välja sina aldra bästa vänner och stå kvar eller bara att gå vidare. Jag kommer alltid vara mej själv och jag vet att jag inte är perfekt och jag gör fel.. men tro inte allting har försvunnit. Jag märker när jag gör fel. Men jag är så jäkla trött och orkar faktiskt inte bry mej.
Jag vill inte bara sitta ensam hemma och inte ha något att göra och jag vill kunna gå vidare i livet... det handlar inte BARA om plugget även om de är en stor del. Det handlar också mycket på att man faktiskt inte alltid kommer vara ungdom och att faktiskt inte livet är så långt! Man måste lära sej att gå vidare och man måste stärka sej själv för man har faktiskt inte hela livet på sej.
Tro inte att jag inte jag sitter och tänker "vad fan tycker ni egentligen om mej?!" jag förstår PRECIS hur ni tycker och jag hade antagligen tyckt samma sak jag själv.. men man måste ändå gå vidare och kunna vara sej själv och inte bry sej om vad alla andra tycker..
Jag vill kunna göra roliga saker i denna åldren, men jag kommer aldrig någonsin glömma vem jag är!
Jag behöver också stöd från mina vänner och inte bara någon som ser allting som så jäkla lätt för det är inget annat än livet. Och att man inte kan säga någonting föränn man är konstig och har avslöjat hela sej själv. För det är så jäkla mycket ni inte vet om mej även om du tror det är allt. Men jag säger inget längre, fine.
Det som du skrev satte sig som en jäkla kniv. Men du var alltid den som stod på min sida som jag kunde ringa helt förstörd till och du fanns alltid där för mej och du var alltid, alltid på min sida.. Nu bryr du dej inte längre säger bara "gör så då", "säg de då","varför" osv. (det var ingenting jag behöve, behövde bara tröst) och iggar mej säger inte ens till att ni går någonstans, bara går förbi och skiter i en... jag vill faktiskt inte sitta helt själv när hela resten av bunten sitter tillsammans på ett annat ställe. Nej vill jag verkligen inte!
Du  accepterar mej inte som jag nu är, men okej gör inte det då.
Jag får ingenting av dej nu och förvänta dej ingenting tillbaks.....
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt de.... du kan ju gärna säga vad! För det är inte lika lätt som du tror.

Pizza och Simpson

Hej! Hemma för en stund sedan, vi var och fika på espresso house och köpte energi dricka så man blev lite piggare, hehe.
Nu har jag satt in en pizza i ungen som jag snart ska äta.
mini

Puss

ingen annan bara just du..


Bulle

Hej! Nu sitter jag och äter på en äklig bulle.. haha den är inte speciellt god iaf.
Men imorgon ska jag Celine & Adam gå och fika på frölunda torg så det ska bli gott, hehe får nog bjuda Céline eftersom hon har gett mej så många saker. Jag har alldrig med mej pengar så jag är skylldig jätte många som jag håller på att ge igen just nu. (:
Puss

i wish nothing but the best for you too

3 ord och jag faller direkt.

Med ROLIGA Celine

Hej! Nu är jag hemma hos Celine. På bussen hem satt vi baklänges längst fram så man typ ser alla i bussen framför sej så satt de några killar och filma oss! Helt sjukt.
Vårat nya mode med stjärnor!
Så köpte vi dricka och har ungefär sprutat ut hälften, pga av alla roliga saker !
Nu ska vi baka kladdkaka, mums !
Kraaaaaaaaaaaaam

Cry. You know it's not alright, to feel like you falling into nothing.


Älskling

Wtf, ingen ridning för mej idag.. hade ju helt glömmt av att det var teori, men jag smet undan vi gick runt i stallet och snacka och så träffa jag folk så vi snacka lite! Men hon får följa med nästa gång istället.
Imorgon blir det en seg dag i skolan med och ska försöka plugga ganska mycket och efter åker jag hem till Celine och råååååpluggar, får väll se hur det går måste nog köpa energidricka och alvedon... eller nej om man tar de eftervaranda kan man ju dö. Köper monster eller något! Har ju prov på onsdag och har glömt sakerna i skolan och samma har jag ett till på fredag och det har jag också glömt sakerna till...
Nu ska jag äta, duscha och plocka fram saker tills imorgon och sedan sova så man kan vara pigg imorgon!
Får se om det blir något mera inlägg idag, men gonatt om det inte blir så!

Plugg, plugg

Hej! Nu är jag hemma med Mathilda som kom till mig dirket efter skolan. Så har vi varit borta i hemköp och köpt glass och så har vi gjort pannkakor, orkade bara 1... haha! Men nu ska vi plugga, och jag huvudverk och typ glömt allting i skolan så ska nog sova för är sjukt trött.
Så ska hon följa med till Billdal och kolla när jag rider, skojskoj!
Kram

Go kväll

Tjo allihopa! Var på dansen och det var jätte skoj så åkte jag till Mathilda så hade hon varit hos frisören och ändrat hennes hår lite oså, jätte snyggt! Så åkte vi runt lite med spårvagnen i Göteborg och åkte till 4-gott i Linné och köpte godis.
Nu är jag hemma och sitter vid facebook, imorgon är det bajs skola igen och efter ska Matte följa med mej och rida!
Kan också säga grattis till Linnea som blivit syster för andra gånge, jag är jätte lycklig !
Pusss

Söndag

Hej! Idag har jag varit med Elin i kyrkan och sedan har jag kommit hem och ätit thaimat, sjukt gott!
Så nu ska jag snart iväg till dansen men ska först passa på att städa som jag inte gjort på sjukt länge och hinner nog inte göra iveckan eftersom vi har 2 st prov och behöver öva ganska mycket på tyskan också. Så ska städa och lägga mej tidigt idag.
Så träffar jag också Mathilda och några andra efter dansen så ska vi gå och kolla på match.
Fan vad jag bara längtar till att det ska bli kväll så man kan sova.. går ju typ i ide nu till vinten!
PUUUSSSSSS

Ibland är det svårt att skilja på hata eller älska

"Det är lite komiskt att man står här idag faktiskt. Det trodde man inte för några år sedan, shit vad tiden går fort! när man tänker tillbaks på hur det var. Hur det kunde ha blivit och hur det kunde ha slutat?"


lördag bajs

Hej! På morgonen var jag och Elin på konfa till klockan 3.. typ helgskola? haha nästan.
Sedan har jag faktiskt inte gjort någonting skulle egentligen vara med Mathilda och träffa några andra men så blev det inte så hände de också en sak så japp... sjukt tråkig dag.
PUSS

Saknar sommaren

Saknar sommaren så jäkla mycke.. det som hände var faktiskt sjukt roliga, det är alltid så mycket som förendrats på sommrarna det hände väll både bra och dåliga saker. Skulle egentligen göra mera menmen.. saknar den så sjukt mycket!
Hälsa på världens bästa häst
'
Tog kort på ängen vid min farmor o farfar, var sjukt härligt där
Gothia veckan och började umgås väldigt mycket med Sara och Mathilda!

Grekland, haha hade sjukt mycket hemlängtan till alla vänner o så hela tiden menmen haha!
Okej... det hände mycket mera men blogg.se dampar sönder och har inte så många bilder heller haha! men saaaaaaaaaaaaaknar

love


Du minns de som perfekt, men det tyckte du faktiskt inte ändå


nobody said it was easy

gråter, så bra . ♥

RSS 2.0